Perşembe, 13 Kasım 2014 15:11

İZMİR BAROSUNUN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN, TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI AV. PROF. DR. METİN FEYZİOĞLU'NUN YAPTIĞI BASIN TOPLANTISINA VE İZMİR BAROSU'NUN DÜZENLEDİĞİ YEMİN TÖRENİNE SAKARYA, BURSA, MANİSA, DENİZLİ, MUĞLA, BALIKESİR BAROLARI İLE BİRLİKTE BARO BAŞKANIMIZ AV. GÖKHAN BOZKURT VE YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ  AV.EVRİM ÇETİN KATILMIŞLARDIR.  YAPILAN TÖRENDE YEMİN  EDEREK MESLEĞE ADIM ATAN GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZDAN AV. BEYZA AKSOY RUHSATNAMESİNİ BARO BAŞKANIMIZ  AV. GÖKHAN BOZKURT'UN ELİNDEN ALMIŞTIR.

Okunma 3274 defa Son Düzenlenme Salı, 14 Nisan 2015 21:01

IP Adresiniz :52.91.90.122