Makaleler

ANTLAŞMALI KURUMLAR

BAROMUZ İLE AVRUPA KIDS EĞİTİM KURUMLARI ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANMIŞTIR. Baromuz ile Avrupa Kids Eğitim Kurumları arasında yapılan anlaşma uyarınca düzenlenen protokol bugün Baro Genel Sekreterimiz Av. Anıl Yetişkin ve Mehmet Ay tarafından birlikte imzalanmıştır. Buna göre; Baromuza mensup meslektaşlarımız, meslektaşlarımızın yanlarında çalışanları, stajyer avukatlarımız ve baro çalışanlarımız %10 indirimli olarak Avrupa Kids Eğitim Kurumları hizmetlerinden yararlanacaklardır. Hayırlı olması dileklerimizle duyurulur.

Aydın Barosu ile yapılan protokol gereğince Aydın Barosuna mensup Avukatlar, Stajyer Avukatlar ve Baro Çalışanları artık MacroCom’da ayrıcalıklı indirimlerden faydalanabilecekleridir. Samsung Mobile Ürün ve Aksesuarlarında %30’a varan indirimler uygulanacaktır. www.samsungevi.net

BAROMUZ İLE NONA SPOR TESİSLERİ ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL İLE BAROMUZA MENSUP MESLEKTAŞLARIMIZ, STAJYER AVUKATLARIMIZ, BARO ÇALIŞANLARIMIZ VE AVUKAT BÜROSU ÇALIŞANLARI, BİRİNCİ DERECEDE YAKINLARI ŞİRKET BÜNYESİNDE MEVCUT YÜZME HAVUZLARI, SAUNA, BUHAR ODASI, SPOR SALONU, DÜĞÜN, NİŞAN, SÜNNET ORGANİZASYONLARINDA, İNDİRİMLİ OLARAK (YILLIK ÜYELİK AİDATI ÜZERİNDEN %20 ORANINDA İNDİRİM) OLARAK YARARLANACAKLARDIR. MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASI DİLEKLERİMİZLE DUYURULUR.

BAROMUZ İLE FİBAR TUR ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL İLE BAROMUZA MENSUP MESLEKTAŞLARIMIZ, STAJYER AVUKATLARIMIZ, BARO ÇALIŞANLARIMIZ VE AVUKAT BÜROSU ÇALIŞANLARIMIZ İLE BİRİNCİ DERECEDE YAKINLARI ŞİRKET TARAFINDAN DÜZENLENEN YURT İÇİ - YURTDIŞI TURİSTİK TURLAR, UÇAK BİLETLERİ, OTEL REZERVASYONLARI İLE TAŞIMA HİZMETLERİNDEN İNDİRİMLİ OLARAK YARARLANACAKLARDIR. MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASI DİLEKLERİMİZLE DUYURULUR.

AYDIN BAROSU İLE ADÜ YERLEŞKESİNDE BULUNAN 256 BOWLİNG VE EĞLENCE MERKEZİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANMIŞTIR. AYDIN BAROSUNA MENSUP AVUKATLAR, STAJYER AVUKATLAR, BARO ÇALIŞANLARI VE AVUKAT KÂTİPLERİ, 256 BOWLİNG ve EĞLENCE MERKEZİ’NDE GIDA VE EĞLENCE KAPSAMINDA VERİLEN TÜM HİZMETLERDEN %20 İNDİRİMLİ OLARAK FAYDALANABİLECEKLERDİR. MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASI DİLEKLERİMİZLE DUYURULUR

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ

BAROMUZLA, ADÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL  GEREĞİNCE, AYDIN BAROSU AVUKATLARI, STAJYER AVUKATLARI VE BARO ÇALIŞANLARIMIZ İLE BİRİNCİ DERECE YAKINLARI, PROTOKOL ŞARTLARI DÂHİLİNDE ÖNCELİKLİ HİZMET VE KOORDİNATÖR YARDIMI ALABİLMEKTEDİR. BU HİZMET İÇİN KULLANILAN TELEFON NUMARALARI DEĞİŞMİŞ OLUP,YENİ TELEFON NUMARALARI 444 1 256  DÂHİLİ  3035-3028 NUMARALARDAN,  İLGİLİ KOORDİNATÖRLER AYŞE ONAY VE ÖZLEM DİNÇ. SAĞLIK VE ŞİFA DİLEĞİYLE MESLEKTAŞLARIMIZA DUYURULUR.

ÖZEL AYDIN MEDİNOVA HASTANESİ

AVUKATLAR, STAJYER AVUKATLAR, BARO ÇALIŞANLARI VE 1. DERECEDEKİ AKRABALARI ayakta/yataklı tüm tedavileri ve sağlık tarama hizmetlerini %20 indirimli olarak alacaklardır

--------------------------------------------------------------------------------------

MNG Kargo'dan Tüm Avukatlara İndirim

Türkiye Barolar Birliği ve MNG Kargo ile yapılan anlaşma doğrultusunda tüm Avukatlara,

• Dosya taşıma ücreti 3.-TL. (Şehir İçi-Yakın-Uzak)
  • 1kg/ds'ye kadar Kargo taşıma ücreti 3.-TL (Şehir İçi-Yakın-Uzak)
  • 2kg/ds-5kg/ds arası Kargo taşıma ücreti 5.-TL (Şehir İçi-Yakın-Uzak)
  • 5kg/ds sonrası koli %45 indirimli (bu seçenekte AA-AT-Sigorta ilave edilecektir)

Tüm fiyatlar için KDV (%18) ve Posta Hizmet Bedeli (%2,35) Hariçtir.

İndirimden yararlanmak için Avukat Kimlik kartının gösterilmesi yeterlidir

BAROMUZ İLE ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI (ATLASJET) VE ANKER TURİZM SEYAHAT (AYDIN) ARASINDA PROTOKOL İMZALANMIŞ OLUP, AYDIN BAROSU AVUKATLARI VE STAJYER AVUKATLARI (BİRİNCİ DERECE YAKINLARI DAHİL) İLE AVUKAT ÇALIŞANLARI ANKER TURİZM ARACILIĞI İLE ATLASJET UÇAK BİLETLERİNİ İNDİRİMLİ OLARAK ALACAKLARDIR. ANKER TURİZM SABİT TELEFONU 0256 213 20 44 - DETAYLI BİLGİ ELEKTRONİK POSTA ADRESLERİNİZE GÖNDERİLMİŞTİR. 0533 276 4801 (7/24). MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASI DİLEĞİ İLE DUYURULUR..

ÖZEL AYDIN BRITISH CULTURE DİL KURSLARI İLE BAROMUZ ARASINDA YAPILAN ANLAŞMA GEREĞİNCE MESLEKTAŞLARIMIZIN KENDİLERİ,EŞ VE ÇOCUKLARI İÇİN İNDİRİMLİ YABANCI DİL KURSLARI VE ÖZEL DERSLER İÇİN %40'A VARAN İNDİRİM SAĞLANMIŞ OLUP AYRINTILI BİLGİLER EKTE BELİRTİLMİŞTİR. MESLEKTAŞLARIMIZIN BİLGİSİNE SUNULUR.

Baromuz ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörlüğü arasında yapılan anlaşma uyarınca, Aydın Barosu mensupları ile birinci derece yakınları, yüksek lisans programlarına indirimli olarak katılacaklardır. Protokol Baro Başkanımız Av. Gökhan Bozkurt ile İ.E.Ü. Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Huriye Kubilay tarafından birlikte imzalanarak yürürlüğe girmiştir. Meslektaşlarımıza duyurulur. Saygılarımızla.

IP Adresiniz :3.93.75.30