İncirliova ilçesinde eski eşi İlke Demirci’yi başından ve ellerinden balta ile yaralayarak öldürmeye teşebbüs suçuna ilişkin olarak sanık İsmail Demirci’nin yargılandığı, Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmekte olan davanın 18/07/2022 tarihli duruşmasına Baromuz Kadın Hakları Komisyonu Başkan Yardımcısı Av. Seren Öztürk, Komisyon Üyeleri Av. Muzaffer Kaplan, Av. Pınar Öncer ve Stj. Av. Ecem Dilay Söylemez katılmışlardır. Komisyonumuz tarafından katılma talebinde bulunulmuş, savcılık makamınca kabulüne ilişkin mütalaada bulunulmuş ise de mahkeme tarafından reddedilmiştir. Duruşma 17/08/2022 tarihine ertelenmiştir. Dosyanın sonuna kadar takipçisi olacağız.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir