Cumhuriyetimizin ve Baromuzun 100. Yılını kutladığımız Resepsiyonumuz gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin ve Baromuzun 100. Yılını kutladığımız Resepsiyonumuz Adli Yargı Komisyonu Başkanı Önder Kürşad MUTLU, Efeler Belediyesi Başkanı Fatih ATAY ve meslektaşlarımızın katılımları ile Aydın Aymira Otelde gerçekleştirildi. Birlik ve beraberliğimizi gösteren coşkulu bir katılımla gerçekleşen resepsiyonumuz, meslektaşlarımızın Ayyıldızlı bayraklarımız eşliğinde İzmir Marşını birlikte söylemeleri ile sona erdi. Gecede Baro Başkanımız tarafından meslek hayatlarında 50, 40 ve 25. yılını dolduran meslektaşlarımıza plaketleri takdim edilmiş olup, plaket alan tüm meslektaşlarımızı tekrar kutluyor, meslek hayatlarında başarılar ve daha uzun yıllar sağlıkla savunma mesleğine katkılarda bulunmalarını diliyoruz. Bu özel günde bizi katılımları ile onurlandıran meslektaşlarımıza ve konuklarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.